Šašliku droši vien mīl visi. Bet augstceltņu iedzīvotājiem ne vienmēr ir iespējams atrast laiku, lai dotos dabā. Piedāvājam lielisku recepti nedēļas nogales maltītei. Tagad jūs varat cept šašliku ar dabīgiem dūmiem pilsētas dzīvoklī, tieši virtuvē!
Pateicoties īpašai marinādei, gaļa izrādās ļoti maiga, no tās izplūstošais garšvielu aromāts un dūmi ievilinās virtuvē visus mājiniekus. Tikai nedomājiet, ka jālieto “šķidrie dūmi”. Mēs iesim citu ceļu…
Lasi arī: Slinkā siļķe kažokā – debišķīgs ēdiens, kuru slavēs ikviens!
Mājas šašliks
Tevi arī varētu interesēt
Sastāvdaļas:
- 1 kg vistas gaļas (der arī liellopa un cūkgaļa)
- 2 sīpoli
- 4 ēdamkarotes sojas mērce
- 1 tējkarote koriandrs
- 1 citrons
- 1 ēdamkarote galda etiķis
- 1 tējkarote aromātiskas garšvielas pēc jūsu izvēles
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- No 1.marta trijās adresēs Rīgā sāk darboties “viedās” kameras: šoferīšiem jāievēro noteikumiby Laura Blūma
- Kāpēc puķu podu augsnes virskārtā parādās balts aplikums un kā no tā var atbrīvoties: dalos ar labu metodiby Rinalds Bergmanis
- Vismaz sešus metrus garš! Baltijas jūrā iepeldējis Atlantijas okeāna iemītnieks (video)by Laura Blūma