Šašliku droši vien mīl visi. Bet augstceltņu iedzīvotājiem ne vienmēr ir iespējams atrast laiku, lai dotos dabā. Piedāvājam lielisku recepti nedēļas nogales maltītei. Tagad jūs varat cept šašliku ar dabīgiem dūmiem pilsētas dzīvoklī, tieši virtuvē!
Pateicoties īpašai marinādei, gaļa izrādās ļoti maiga, no tās izplūstošais garšvielu aromāts un dūmi ievilinās virtuvē visus mājiniekus. Tikai nedomājiet, ka jālieto “šķidrie dūmi”. Mēs iesim citu ceļu…
VIDEO:
Lasi arī: Slinkā siļķe kažokā – debišķīgs ēdiens, kuru slavēs ikviens!
Mājas šašliks
Sastāvdaļas:
- 1 kg vistas gaļas (der arī liellopa un cūkgaļa)
- 2 sīpoli
- 4 ēdamkarotes sojas mērce
- 1 tējkarote koriandrs
- 1 citrons
- 1 ēdamkarote galda etiķis
- 1 tējkarote aromātiskas garšvielas pēc jūsu izvēles
Tevi arī varētu interesēt
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- Šī māja apbūra mani— rādu, kā pārvērtās noplukušais namiņš
- Gatavojoties ģimenes dzīvei ar latvieti, spānis nespēja izturēt vietējās tradīcijas: ”Pie mums tā nenotiek”
- ”Mīlestība nezina vecumu” Zodiaka zīmju tops, kam mīlestība uzsmaida tikai pēc 30.
- 10 lietas, kurām pēc 60 vairs nav jēgas — stāstu, kāpēc tās labāk aizmirst
- Kā pareizi nomizot sardeli dabīgajā apvalkā, lai tā nesadalītos
- Igauņu ekstrasense Merilina Kerro atklāj vai mūsu viņsaulē aizgājušie radinieki gaida mūsu vizīti kapsētā